Kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes zijn er verschillende mogelijkheden:

 1. U komt bij ons een geplande voorstelling bezoeken.
  U bezoekt met uw groepje een van de voorstellingen uit ons programma.  U betaalt de normale entreeprijs per persoon, dit is  4 euro (soms 4,50 euro). In de warmere maanden of bij goed weer kunt u na afloop picknicken in de grote afgesloten tuin van tante Tingeling. U mag alles zelf meenemen.
 2. U komt bij ons  een privévoorstelling zien.
  U kunt kiezen uit vier voorstellingen , de kosten zijn 100 euro en gelden voor groepen tot en met 10 kinderen:
  1. “Kip Cato” voor kinderen die 3, 4 of 5 jaar worden
  2. “De rode baljurk” voor kinderen die 5, 6 of 7 jaar worden (niet in coronatijd).
  3. “Tingeling is jarig” voor kinderen, die 4, 5, 6, of 7 jaar worden.
  4. “Tingeling en de toverdrank” voor kinderen, die 6 of 7 jaar worden. Deze voorstelling is incl. toverdrank maken en heeft een meerprijs van 20 euro. Na afloop kunt u blijven picknicken. U mag alles zelf meenemen.
 3. Wij komen bij u een privévoorstelling geven. (in coronatijd onder voorwaarden)
  U kunt kiezen uit bovengenoemde voorstellingen. Wij komen voor groepen van max 10 kinderen voor 100 euro excl. reiskosten (€0,30 per km) bij u thuis. Dit tarief geldt tot ongeveer 30 km van Beuningen of een half uur reistijd.
 4. Familiefeestjes. (In coronatijd komen wij liever niet aan huis, tenzij aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Neem contact op met het poppentheater)
  Wij komen graag spelen tijdens een feestje in familieverband. Niet altijd geldt dan het tarief voor kinderfeestjes. Het hangt af van de grootte van de groep en de ruimte.  U kunt hiernaar informeren.
  Alle kinderen krijgen een mooie kleurplaat over de voorstelling en voor de jarige is er een Tingeling-cadeautje.